Produkter i almindelighed

Materialer & vedligeholdelse

Vi arbejder med 925 sterling sølv, enten forgyldt, som rent sølv, belagt med emalje, perler eller andre sten eller med rutheniumbelægning. Vi bruger også både forgyldt og forsølvet messing i flere af vores smykker, ligesom mange af vores designs er skabt af en kombination af mange forskellige materialer. Du kan altid læse om de anvendte materialer i beskrivelsen af smykkerne. Det er vigtigt at huske på, at almindelig slitage medfører en vis levetid for både guld- og rutheniumbelægning. Dette er normalt og betragtes ikke som en legitim grund til at klage.
Desværre er det ikke muligt at forudsige, hvor længe belægningen holder. Det afhænger af forskellige faktorer; hudens pH-værdi, udsættelse for kemikalier (parfume, hårspray, neglelak, sæbe osv.), fedt, høje temperaturer, sved og almindelig brug. Du kan altid gå til din lokale guldsmed og få dine smykker genbelagt.

Sterling sølv 925

Om sterlingsølv kan generelt fortælles, at finsølv består af 1000 dele sølv. Dette er alt for blødt til fremstilling af smykker og derfor fylder man 75 dele i, som kan være kobber, zink eller andet unden nikkel. De fleste bruger kobber til at legere finsølget ligesom os.

Det vil sige: 925 dele sølv og 75 dele kobber. Dette udgør generelt opskriften på sterlingsølv.

Vores sterlingsølv og forgyldninger (18K) bliver løbende testet af den danske ædelmetalkontrol. Hos LULU har vi kun gode rapporter, som er dokumenteret online og kan findes hos ædelmetalkontrollen. Sterlingsølv er blødt og dette kan være en fordel, da man forsigtigt kan rette et smykke ud, som er blevet lidt bøjet ved brug.

Der findes en lillebitte %-del af befolkningen, som ikke kan tåle sterlingsølv. Personer, som er meget ramte af nikkelallergi kan reagere på den lille mænge kobber i sterlingsølvet, da disse personer ofte får reaktioner overfor mange forskellige typer metal, når de først har fået nikkelallegi - endda sølv og guld. Men de fleste med nikkelallergi kan tåle sterlingsølv.

Messing

Vores messing består hovedsagelig af kobber, og er et meget stabilt materiale, som binder forgyldninger rigtig godt. Indtil videre er alt vores messing 50% genbrugsmateriale. I takt med at der løbende opfindes mere ressourcevenlige metoder til oprensning af brugt messing og ædelmetal i det hele taget, vil vi gå mere og mere over til at bruge dette. Alt vores messing bliver testet, og vi har aldrig haft sager vedrørende nikkel eller andre allergiske reaktioner, på grund af et produkt fra LULU.

Alle smykker fra LULU Copenhagen er 100% nikkelfri og dermed hudvenlige for alle, som kan tåle sterlingsølv og kobber.

Hårde overflader

Vi anbefaler på det kraftigste, at du fjerner ringene, hvis du skal arbejde med hårde genstande som f.eks. værktøj, eller hvis du løfter genstande med hårde overflader.

Håndvask & lotion

Fjern dine smykker, når du bader og svømmer, men også når du vasker dine hænder og påfører lotion.

Rengøring

Brug en blød klud til at tørre fedt og snavs af for at holde dine smykker rene og skinnende - tilsæt evt. en dråbe vand.

Rengøring af sølv

Vi anbefaler sølvrens - men kun hvis dine smykker ikke er belagt.

Kemikalier

Fjern dine smykker før rengøring. Klorblegemiddel er meget skadeligt - ligesom andre kemikalier og parfume i almindelighed.

Sport & motion

Fjern dine smykker, når du træner.

Sollys & luftfugtighed

Undgå at udsætte dine smykker for direkte sollys eller placere dem på steder med høj luftfugtighed, f.eks. i badeværelser.

Opbevaring af dine smykker

Når du ikke har dine smykker på, skal du opbevare dem i lynlåsen i et smykkeskrin.

Fragt

Hvornår bliver min ordre afsendt?

Vi stræber efter at sende din ordre inden for 1-2 hverdage, uden for danske helligdage. Dette er betinget af godkendelse af betaling og varernes tilgængelighed på lageret. I visse perioder kan leveringstiderne være længere, så du bedes betragte dem som retningslinjer.

Kan jeg spore min levering?

I Danmark sender vi alle vores pakker via GLS med et sporingsnummer, som du modtager i din bekræftelsesmail.

Hvordan sendes min pakke?

Vi sender dine fine nye smykker i en af vores smykkeæsker, som omhyggeligt er placeret i enten en sikker kuvert eller i en hård papkasse. Din ordre er forsvarligt pakket og tydeligt mærket med modtager og andre nødvendige leveringsoplysninger. Der kommer også en returseddel sammen med ordren.

Hvor meget koster fragt?

Læs om fragtpriser på siden Forsendelser.

Er moms inkluderet i prisen?

Alle priser er inklusive dansk moms på 25%.
Desuden opkræver nogle banker og kreditkortselskaber et ekstra gebyr for at betale online i netbutikker.
LULU Copenhagen kan ikke holdes ansvarlig for nogen af disse ekstra gebyrer.

Hvordan betaler jeg?

LULU Copenhagens netbutik accepterer de fleste kreditkort, herunder VISA, MasterCard, Maestro og mange andre. Vi accepterer også Klarna, Google Pay, Apple Pay, PayPal-overførsler og MobilePay. Hvad angår vores forhandlere, skal du kontakte dem direkte, da de er tredjepartsleverandører.

Returnering

Kan jeg ændre eller annullere en ordre?

For at få det hele til at fungere så hurtigt og effektivt som muligt er de fleste af vores processer automatiseret. Det betyder desværre også, at du ikke kan ændre din ordre, efter at den er blevet afgivet, men du kan returnere dine smykker og få en fuld tilbagebetaling (eksklusive forsendelsesomkostninger, lokale skatter, told og yderligere lokale bank- og kreditkortgebyrer). Læs om retur på siden Retur.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg modtager beskadigede varer?

Kontakt venligst LULU Copenhagen på shop@lulucopenhagen.com eller udfyld denne kontaktformular så hurtigt som muligt, hvis du modtager en beskadiget eller forkert vare.

Hvordan er jeres returregler?

Læs og følg instruktionerne på siden Retur.

Hvilken adresse skal jeg sende min returnering til?

LULU Copenhagen
Kronprinsensgade 13, 4.th
1114 København K
Danmark

Bemærk venligst, at dette IKKE er en butik, men et kontor, og at du ikke kan returnere varer personligt.
OBS! Vi afhenter IKKE returpakker i pakkeshops!

Hvad er status på min returnering?

Din returnering vil blive behandlet inden for 7-14 arbejdsdage fra den dato, hvor vi modtager pakken og kontrollerer smykkerne og emballagen. Når vi har modtaget varen og vurderet dens tilstand, refunderer vi betalingen via omvendt overførsel. I henhold til dansk lov er vi forpligtet til at gøre dette inden for 14 dage efter, at vi har modtaget og kontrolleret den returnerede vares tilstand. Hvis smykket ikke er returneret i den ønskede stand, og en del af beløbet derfor tilbageholdes, vil de 14 dage for omvendt overførsel gælde fra den dag, hvor det returnerede beløb er fastsat, og informationen er videregivet til kunden på email. Forvent venligst 3-5 arbejdsdage fra datoen, hvor din returnering sættes i behandling, før returneringskreditten kan ses på din konto. For nogle banker kan det tage endnu længere tid.
Læs alle returregler på siden Retur.

Kan jeg bytte smykker?

Ønsker du at bytte dine nye smykker til noget andet, bedes du returnere varerne som beskrevet ovenfor og afgive en ny ordre i webshoppen.

Mine oplysninger

Er mine personoplysninger sikre?

Vi er forpligtet til at beskytte alle vores kunders og besøgendes ret til privatlivets fred. Dette et også et vigtigt spørgsmål for os, når vi bruger tredjepartsleverandører.
Få mere at vide om, hvordan vi håndterer og respekterer dine oplysninger i vores privatlivspolitik og cookie politik.

Kontakt LULU

Hvordan, hvor & hvornår kan jeg kontakte LULU?

Du kan altid kontakte LULU Copenhagen ved at skrive en e-mail til shop@lulucopenhagen.com eller ved at udfylde kontaktformularen her.

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt inden for de normale danske arbejdsdage.