Garanti

LULU Copenhagen tilbyder 2 års garanti og reklamationsret på alle vores produkter. Dette følger dansk lov og standard og du skal kunne levere et gyldigt bevis på købsdatoen samt at varen er købt direkte fra os.

Defekter

LULU Copenhagens reklamationsret dækker over defekter, som er relaterede til fejl ved produktion og forsendelse. Defekter som er forårsaget af uheld eller almindelig eller ekstrem brug af produktet, er udelukkende køberens ansvar. Dette gælder eksempelvis slid på guld- eller ruthenium-belægning. En produktionsfejl vil oftest vise sig efter ganske lidt brug.

Reklamation

Hvis du har en reklamation skal LULU Copenhagen vurdere den sammen med produktionen - og vurdere om vi er enige med dig. Du vil altid have mulighed for at klage over vores afgørelse til forbrugerklagenævnet, og vi vil altid rette os efter deres afgørelse herefter.

Læs mere om reklamationer og dine rettigheder ved køb online her: https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/e-hande...

For at forebygge bedrageri refunderer vi det betalte beløb tilbage til kreditkortet eller den PayPal-konto, der blev brugt da ordren blev lagt. Vi forbeholder os retten til at holde på returbeløbet, indtil vi har modtaget varen eller indtil at beviset for returvarerne er blevet præsenteret for os og en enighed er opnået. Eller indtil at en eventuel klage er afgjort.

Returnering

Vi tilbyder 30 dages returret. Se alle vores returregler på siden “Forsendelser & Returnering” her. Vær opmærksom på at du skal betale for transporten af varen tilbage til os og at du du har ansvaret for at varen returneres i original stand. Hvis du nægter at tage imod varen, når den leveres, opkræver LULU Copenhagen et beløb der svarer til udgifterne ved returneringen af pakken.

Forsendelse

Vi stræber efter at sende din ordre efter 1-3 arbejdsdage efter at bestillingen er gennemført (arbejdsdage er mandag-fredag uden for danske helligdage). I nogle enkelte perioder af året kan behandlingstiden være længere, men vi vil altid meddele dette på forsiden af websitet. Vi tager også forbehold for force majeure situationer. På specielle ordrer gælder specielle regler for priser, levering og forsendelsespriser.

Se alle detaljer om forsendelser på siden “Forsendelser & Returnering” her.

Hvis du har nogle spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Brug Af Data & Databeskyttelse

Ved køb af produkter fra vores website lulucopenhagen.com/.dk giver du samtykke til vores “Vilkår & Betingelser” samt vores brug af data som beskrevet i vores “Privatlivspolitik” som du kan læse her.

Websitet bruger også cookies og spørger om din accept når du besøger siden første gang. Du kan læse vores “Cookie Politik” her.

Betalinger

Vi godtager de fleste kreditkort samt Paypal og MobilePay på betalingssiden. Alle betalinger behandles gennem Quickpay.

Ifølge gældende dansk lov trækker vi først beløbet fra din konto når ordren er afsendt fra vores lager. Vi gemmer ikke dine betalingsinformationer og de behandles af vores tredjepartsleverandører som en aftale imellem dem og din betalingsudbyder. Ifølge gældende dansk lov skal du godkende vores “Vilkår & Betingelser” før du kan komme til betaling af din ordre og færdiggøre den.

Priser

Alle priser på websitet (dansk udgave) er inklusive 25% dansk moms (VAT) og vises i Danske Kroner. Dette medmindre valutaen er ændret til en lokal valuta enten automatisk eller som et aktivt tilvalg.

Ordrebekræftelse

Du vil modtage en bekræftelsesmail kort tid efter du har færdiggjort din ordre. Hvis du ikke modtager den så kig i dit spam filter. Når du ordrer bliver afsendt vil du igen modtage en orienteringsmail med dit tracking nummer.

Tracking Nummer & Forsikring

Alle pakker afsendes med et tracking nummer og forsikring. På den måde kan du altid følge med i hvor din pakke befinder sig.